Instalator 365

Instalator365

INSTALATOR BUCURESTI, ILFOV, INSTALATII SANITARE SI TERMICE

Instalator Bucuresti si Judetul Ilfov, va ofera servicii profesionale de instalatii termice si sanitare. Instalator 365, participa prin serviciile oferite la prosperitatea clientilor si garanteaza servicii de instalatii termice si sanitare la preturi foarte bune. Compania noastra are personal specializat cu o vechime de peste 12 ani in acest domeniu si de aceea ne perfectionam constant, oferim din ce in ce mai multe servicii sanitare si termice, clientilor nostri.

Oferim servicii profesionale de instalatii termice, instalatii pentru constructii civile si industriale sau instalatii centrale termice. Elaboram studii de fezabilitate complete, astfel incat Dvs. sa aveti o imagine clara si de ansamblu asupra sumei investite si a avantajelor de care beneficiati pe termen lung sau scurt achizitionand instalatii termice si sanitare civile sau instalatii termice si sanitare pentru spatii sau birouri.

instalator Bucuresti
Instalatii Sanitare Bucuresti

Instalatii Sanitare

Echipa de instalatori se afla non-stop la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice.
Detalii...
instalator Bucuresti

Montaj Cada

Trebuie doar sa ne sunati sa sa ne trimiteti un email si cada Dvs., va fi montata in cel mai scurt timp de catre specialistii nostri.
Detalii...
instalator Bucuresti

Climatizari (A.C)

Asigurăm întreg ansamblul de servicii necesare în vederea dotării și mentenanței climatizărilor industriale dar și rezidențiale.
Detalii...
instalator Bucuresti

Montaj Calorifere

Montaj Calorifere Bucuresti - specializati in montarea caloriferelor, Instalator 365, va sta la dispozitie cu aceste servicii.
Detalii...
instalator Bucuresti

Schimbat Coloane

Instalator 365 va ofera montari cabine de dus, cazi și obiecte sanitare la cele mai bune preturi. Ne deplasam oriunde in zona Bucuresti si Ilfov.
Detalii...
Montaj Centrale termice Bucuresti

Centrale Termice

Montam centrale termice in regim de urgente. Avem personal specializat in montarea centralelor termice in Bucuresti si Ilfov.
Detalii...
instalator Bucuresti

Servicii si Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta tehnica pentru, persoane fizice, societatilor comerciale si asociatiilor de propietari din Bucuresti si Ilfov.
Detalii...
instalator Bucuresti

Montaj Obiecte Sanitare

Va oferim la preturi foarte bune montarea boilerelor si a aparatelor de aer conditionat, intretinerea si reparatiile acestora.
Detalii...
Instalatii termice Bucuresti

Instalatii Termice

Oferim servicii profesionale de instalatii termice, instalatii pentru constructii civile si industriale. Elaboram studii de fezabilitate complete.
Detalii...

PRETURI SI SERVICII PENTRU INSTALATII TERMICE SI SANITARE

Puteti studia cateva din preturile pentru serviciile de instalatii termice si sanitare, pe zona Bucuresti si Judetul Ilfov. Pentru orice detalii legate de serviciile Instalator 365, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 0731 862 891 (apel cu tarif normal), sau prin email la adresa office[at]instalator365.ro. O persoana specializata in rezolvarea problemei Dvs., va va suna in cel mai scurt timp.

Sifon Pardoseala
Schimbat sifon pardoseala

450Ron /bucata

Centrala Termica
Montaj centrala termica

400Ron /bucata

instalator Bucuresti
Inlocuit baterii

50Ron /bucata

instalator Bucuresti
Montaj Lavuar

80Ron /bucata

instalator Bucuresti
Montaj WC

80Ron /bucata

instalator Bucuresti
Montaj Cada

250Ron /bucata

instalator Bucuresti
Montaj Calorifer

180Ron /bucata

Instalator Bucuresti

ZONE DE ACOPERIRE

Compania noastra va ofera servicii pentru instalatii termice si sanitare in Bucuresti si tot judetul Ilfov. Mai jos va prezentam zonele de acoperie in detaliu pentru serviciile Instalator 365.

Fiecare dintre instalatorii nostri, sunt prietenosi de incredere, calificati, cu o experienta considerabila in industria de instalatii sanitare si termice.

APELEAZA ACUM !