Climatizari (A.C)

Instalator365

Climatizari

Climatizari (A.C) – Montari Aer Conditionat

Oferim servicii profesionale de instalatii climatizari (instalatii aer conditionat), instalatii pentru constructii civile si industriale. Elaboram studii de fezabilitate complete, astfel incat Dvs. sa aveti o imagine clara si de ansamblu asupra sumei investite si a avantajelor de care beneficiati pe termen lung sau scurt achizitionand instalatii termice civile sau instalatii termice pentru spatii sau birouri, de cea mai buna calitate.

Instalator365.ro asigură întreg ansamblul de servicii necesare în vederea dotării și mentenanței climatizărilor industriale dar și rezidențiale. Alegeți întotdeauna personal calificat atunci când doriți să vă asigurați că echipamentele A/C, dezumidificare și încălzire vor funcționa în parametri optimi.

De exemplu montajul propriu zis al ansamblului compresor + spliter A/C este ultima etapă în procesul instalării acestor agregate. Până în acest punct sunt necesare o multitudine de alte operațiuni specifice, omise de marea majoritate a montatorilor întrucât acestea nu sunt cunoscute beneficiarilor.

Specialiștii noștri frigotehniști vă vor informa pe durata întregului proces cu privire la operațiunile ce se desfășoară în scopul instalării sistemelor de aer condiționat. Una din etapele finale ale montării corespunzătoare reprezintă utilizarea unei pompe de vid, procedură care este efectuată întotdeauna de specialiștii noștri, fără excepție.

Astfel vă asigurăm și vă asigurați că durata de viață și de funcționare optimă a agregatelor de climatizare este extinsă la maxim.


Estimare gratuita Montari Aer Conditionat

Daca inca nu stiti cat ar trebui sa investiti in serviciile de Instalatii climatizari, noi va putem ajuta! Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp un reprezentant al companiei noastre va va ajuta.

Aveti nevoie de ajutor ?

APELEAZA ACUM !