03 Noi. 17

Instalator sector 4 rapid

Instalator sector 4 rapid vă pune la dispoziție un instalator în toate zonele sectorului 4:  Giurgiului, Berceni, Olteniței, Tineretului, Văcărești, Piata sudului, Brancoveanu, Metalurgiei, Emil Racovita, Huiedin, Piata Resita, Moldoveni, Covasna.

Instalator sector 4 rapid va sta la dispozitie in situația în care domiciliul sau sediul societății dumneavoastră este în București Sector 4 și întâmpinați una din probemele de mai jos:

1. Întreruperi ale alimentării cu apă de la hidrofor sau aveți o țeavă spartă în locația sau apartamentul dumneavoastră.
2. Probleme generale la instalația sanitară.
3. Sifonul de pardoseală s-a spart, sau curge pe lângă el.
4. Aveți probleme cu instalația de la baie sau bucătărie.
5. Aveți probleme cu bateriile de la lavoar sau cabina de duș.
6. Doriți montarea robineților pentru calorifere tur/retur.
7. Doriți efectuarea unor lucrări de instalații sanitare mai complexe.
8. Pentru orice altă problemă care nu se află in rândurile de mai sus ne puteți contacta.

Vă invităm să ne contactați.

Vom delega în regim de urgență un echipaj compus din instalatorii autorizati ce se vor deplasa la adresa sau domiciliul dumneavoastră din sectorul 4. Serviciile pentru instalator sector 1rapid sunt disponibile 365 zile pe an.

Instalator 365, are personal specializat in servicii de instalatii sanitare cu o vechime de peste 12 ani. Sediul companiei este pe Str. Zizin, Nr. 7, Bucuresti. Ne puteti contacta la orice ora prin email sau la telefon – 0731.862.891. Avem acces la o gama larga de cei mai importanti furnizori de echipamente sanitare, iar instalatorii nostri experimentati se pot ocupa practic de orice problema de urgenta a instalatii sanitare din Bucurest-Ilfov, fie ca este vorba de spatii comerciale, spatii birouri si locuinte.

Fiecare dintre instalatorii nostri, sunt prietenosi de incredere, calificati, cu o experienta considerabila in industria de instalatii sanitare. Noi garantam pentru a deservi comunitatea Bucuresti-Ilfov cu serviciul cel mai prompte eficiente disponibile in localitate.