Despre Noi

Instalator365

Despre Noi

O echipa de profesionisti

Instalator 365, are personal specializat in servicii de instalatii sanitare cu o vechime de peste 12 ani. Sediul companiei este pe Str. Zizin, Nr. 7, Bucuresti. Ne puteti contacta la orice ora prin email sau la telefon – 0731.862.891. Avem acces la o gama larga de cei mai importanti furnizori de echipamente sanitare, iar instalatorii nostri experimentati se pot ocupa practic de orice problema de urgenta a instalatii sanitare din Bucurest-Ilfov, fie ca este vorba de spatii comerciale, spatii birouri si locuinte.


De ce sa lucrati cu noi?

Fiecare dintre instalatorii nostri, sunt prietenosi de incredere, calificati, cu o experienta considerabila in industria de instalatii sanitare. Noi garantam pentru a deservi comunitatea Bucuresti-Ilfov cu serviciul cel mai prompte eficiente disponibile in localitate.

Ce servicii va oferim!

Oferim servicii de mentenanta tehnica pentru, persoane fizice, societatilor comerciale si asociatiilor de propietari care doresc sa eficientizeze costurile de intretinere tehnica ale cladirilor sau spatiilor de birouri.

Calitate si Profesionalism

Pana in prezent, am avut rezultate excelente in administrarea tehnica pentru  apartamente inchiriate direct sau in regim hotelier, asociatii de proprietari, cladiri de birouri, restaurante si cafenele, magazine aflate in mall-uri si centre comerciale.

Preturi Instalatii Sanitare si Interventii

Pentru orice interventie la instalatia sanitara, va stam la dispozitie

cu personal calificat si in regim de urgenta 24/7

0731.862.891

Servicii si Mentenanță

Un rol esențial în menținerea instalațiilor sanitare în stare bună de funcționare îl reprezintă lucrărire de întreținere a acestora. Pentru a evita accidentele de muncă precum și eventualele accidente casnice, instalațiile sanitare trebuie verificate cu rigurozitate. Deasemenea menținerea echipamentelor și utilajelor în standarde înalte de performare se face cu ajutorul menținerii în stare bună de funcționare a tuturor părților componente a instalației sanitare.

Servicii Instalatii Sanitare

Instalator 365

0731.862.891

24/7 Suport Online

APELEAZA ACUM !