Desfundari si igienizari

Desfundari-Igienizari

Desfundari si Igienizari

Desfundari si igienizari in Bucuresti si Ilfov.

Desfundari si igienizari, la toate tevile tale de scurgere din locuinta sau locatia ta. Daca ai o problema cu tevile sau sifonul de pardoseala ce nu mai face fata, apeleaza acum la un Instalator Autorizat.

Miros neplacut si presistent in baie? Dusul, cada sau chiuveta refuleaza ? Se strange apa pe pardoseala baii? Sunt indicii clare ca este nevoie de desfundarea cailor de scurgere si in mod special igienizarea lor.Desfundari si igienizari

 

  1. Desfundari profesionale a instalatiilor de drenaj / canalizare ce pleaca de la cada spre scurgerea principala.
  2. Desfundarea si curatarea de par si a obiectelor inadecvate a canalizarilor din nisa de sub chiuveta din baie.
  3. Curatirea separatoarelor de grasimi ce colecteaza canalizarile de ape uzate ale spalatoarelor din restaurante si societati de catering.

Oferim interventii de urgenta pentru desfundari si igienizare din locuinta dvs in toate sectoarele din Bucuresti si toate zonele limitrofe ale judetului Ilfov.

Desfundari si igienizari cu instalatori prompti si de incredere, echipati cu unelte si scule fabricate profesional,  in scopul rezolvari problemelor. Destuparea de urgenta a tevilor de canalizare, acolo unde refuleaza canalizarile din baia dvs sau a vecinilor.

Ce s-a infundat ?

Sunati la un instalator prompt si de incredere pentru a rezolva problema cat mai rapid posibil.

  • Desfundare WC
  • Defundare tevi
  • Defundare chiuveta
  • Defundare sifon pardoseala
  • Defundare canalizare

Serviciile de desfundare canalizare baie, necesita rabdare, indemanare si profesionalism din partea echipei care le pune in aplicare, asadar echipele noastre sunt instruite in scopul destuparii tevilor din baia dvs.

Nu se face defundare canalizare cu soda caustica si nici defundare de tevi cu bicarbonat de sodiu, deoarece acestea se pot  depune ca dop suplimentar, complicand problemele existente. Prezenti la ore tarzii sau pe timp de zi, pentru servicii desfundare canalizare rapide si igienizare, sau programari telefonic dupa preferintele orarului dvs.

Zonele noastre de acoperire cu un instalator autorizat in Bucuresti.

Oferim servicii de desfundare si igienizare, in toate sectoarele din Bucuresti:

Instalator Sector 1, Instalator Sector 2, Instalator Sector 3, Instalator Sector 4, Instalator Sector 5, Instalator Sector 6 si zona judetului Ilfov.

 

Apeleaza acum la un Instalator Autorizat pentru desfundare si igienizare a canalizarii dvs.

0731 862 891

APELEAZA ACUM !